De Prodentfabriek
Oude Fabrieksstraat 20
3812 NR Amersfoort
De Prodentfabriek zit net buiten het oude stadscentrum van Amersfoort in ‘De Nieuwe Stad’. Dit voormalig industrieterrein is duurzaam herontwikkeld en heeft een bijzonder karakter met een rijke historie. Op het terrein zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, o.a. restaurant Hoog Vuur (vanaf 17:00), Het Lokaal, Boot Koffie Branderij en Restaurant Kroast.

Openbaar vervoer

De Prodentfabriek ligt op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Verlaat het station aan de achterkant, sla rechtsaf en volg de Piet Mondriaanlaan tot aan de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf de Amsterdamseweg op en na circa 100 meter rechtsaf de Overijsselstraat in. Die gaat over in de Oude Fabrieksstraat. U ziet vanzelf de borden met Prodentfabriek. Zie ook het kaartje hieronder.

Parkeren

Aan de Eemlaan, op twee minuten lopen vanaf de Prodentfabriek, is een parkeergarage. Een dagkaart kost € 8,50. Uitrijkaarten zijn te koop aan de bar in de Prodentfabriek.

Andere voorzieningen

Aan het Eemplein, een paar minuten lopen vanaf de Prodentfabriek, is kunsthal KAde gevestigd. Een bezoek zeker waard.
Datzelfde plein huisvest een groot winkelcentrum met alle mogelijke winkels. Ook is er een pinautomaat, in de hal van Albert Heijn.